Geplaatst in Huis, tuin en keuken

Hoe het ging maandag

IMG_0055
De huidige brug met direct daar achter de nieuwe brug

Maandagochtend mocht er niemand meer door. Het fietspad was afgezet. Omdat Nederlanders zich daar meestal vrij weinig van aantrekken stond er ook een stevige agent te posten aan weerszijde van het pad. Er was geen ontkomen aan, linksom langs de Osijlaan of rechtsom door de Dorpsstraat. Er zat niets anders op.

Ook dinsdag was er fysiek toezicht. Toen ik tussen de middag, bij daglicht, een kijkje ging nemen, zag ik wat de werkelijke taak van de politie was. Eerst hielpen ze een vrouw met een rollator naar de overkant en daarna sleepten ze een kinderwagen over de brug.

Lang leve de sterke arm.

het noodbruggetje voor voetgangers
het noodbruggetje voor voetgangers

Auteur:

Karien Damen woont in Zoetermeer. Ze is gek op op voorlezen. Soms lukt het haar niet om zich aan de tekst te houden. Vooral als het een beetje saai is. Dan verzint ze er van alles bij. Daarom is ze zelf verhalen gaan schrijven. 'Suzy zoekt een huis' is haar eerste kinderboek. Op haar wekelijkse blog Gekleurde Gedachten schrijft Karien over wat ze tegenkomt in het dagelijkse leven en waar ze zich over verwondert. www.kariendamen.com

Ben benieuwd naar jouw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.