Over mij

Een roze bril heb ik niet nodig in het leven

Dat is het motto van mijn blog Gekleurde Gedachten. Want: er is al genoeg somberheid op de wereld. Mijn verhalen gaan over alledaagse zaken, die voor alledaagse mensen zoals ik, serieus zijn, maar niet te serieus genomen moeten worden. 

Begin 2022 ben ik ondernemer geworden, ik startte een bedrijf voor coaching en advies. Coachen deed ik toen al zo’n vijf jaar op mijn werk. Eerst voor de gemeente Zoetermeer en daarna voor De Binnenbaan, het werkbedrijf in Zoetermeer. Als talentencoach hielp ik mijn collega’s hun sterke punten (Strengthfinder van Gallup) te ontdekken en in te zetten.

Sinds 2019 voel ik me ervaren genoeg om te zeggen: Ik ben coach. In dat jaar rondde ik de vier-jarige opleiding Kunstzinnig Dynamisch Coachen af aan De Kleine Tiki in Breda.

Schrijvers zijn blijvers

Ik blijf schrijven daarom heb ik voor mijn blog een apart hoekje op mijn site gemaakt, met nog steeds de titel: Gekleurde Gedachten. Vrijdag is schrijfdag. Dan zet ik gedachten op papier, zoek er plaatjes en interessante links bij. Aan het begin van de nieuwe week plaats ik meestal een blog.

Privacy is belangrijk

Voor jou maar ook voor mij. Deze site werkt via WordPress. WordPress verzamelt informatie als je mijn site bezoekt of als je reageert op mijn stukjes, zoals bijvoorbeeld jouw (alias) email-adres, IP-adres van je pc. Deze informatie houdt WordPress (zie hun privacy notice) voor me bij om zichtbaar te maken in mijn WordPress-dashboard, en dit doen ze voor iedereen met een WordPress-site.

Zo kan ik zien hoeveel bezoekers ik dagelijks krijg en hoe ze mij gevonden hebben. Deze informatie deel ik niet met derden gedeeld en buiten geregeld eens nakijken hoeveel bezoekers er geweest zijn, doe ik er zelf niets mee en zal nooit de bedoeling hebben dat te doen.

3 gedachten over “Over mij

 1. Esther Gerritsen lees ik ook heel graag. Toen ze net met haar column begon in de VPROgids wist ik haar nog niet zo goed te plaatsen. Het portretfotootje bij de column misleidde mij. Daarop zag ik een keurige mevrouw die vast heel verstandige dingen schreef. Ik moet nu altijd erg om haar lachen. Het moet vermoeiend zijn om zoals zij in het leven te staan. Niet is vanzelfsprekend, over de simpelste handelingen denkt ze na.

  Groet,

  Geert

  Like

 2. IK ben op zoek naar info over je B&B, ja Zoetermeer, ben daar al eens geweest, en wil daar best nog een keertje naartoe!

  Like

  1. Mijn B&B is alleen voor bijtjes, anders had ik het best gezellig gevonden. Persoonlijk zou ik het trouwens meer richting Delft zoeken, kijk eens op:
   http://www.uylenburg.nl
   Als het mooi weer is zitten we hier vaak op het terras na een fietstochtje.

   Like

Reacties zijn gesloten.