Over mij

IMG_2462
Foto: Sandra Bruens

Gekleurde gedachten, een roze bril heb ik niet nodig in het leven

Er is al genoeg somberheid op de wereld. Mijn verhalen gaan over alledaagse zaken, die voor alledaagse mensen zoals ik, serieus zijn, maar niet te serieus genomen moeten worden. 

Misschien maak ik mijn verhalen een beetje mooier dan ze zich in de werkelijkheid hebben afgespeeld. Ik hou er van om alles om me heen een beetje te versieren.
Dat is het leuke aan schrijven, ik kan de werkelijkheid naar mijn hand zetten.

Bloggers zijn blijvers

Op zondag aan het begin van de avond publiceer ik mijn berichten, een enkele keer wordt het maandag. Het gaat bijna van zelf. In het midden van de week vraag ik me af waar ik over zal schrijven. Op vrijdag ontstaat een idee en in het weekend schrijf ik dat op en zoek er plaatjes en interessante links bij. Heel veel wijsheid over bloggen heb ik te danken aan Ben-zine. Als je overweegt om te gaan bloggen, moet je hem beslist gaan volgen.

3 gedachten over “Over mij

  1. Esther Gerritsen lees ik ook heel graag. Toen ze net met haar column begon in de VPROgids wist ik haar nog niet zo goed te plaatsen. Het portretfotootje bij de column misleidde mij. Daarop zag ik een keurige mevrouw die vast heel verstandige dingen schreef. Ik moet nu altijd erg om haar lachen. Het moet vermoeiend zijn om zoals zij in het leven te staan. Niet is vanzelfsprekend, over de simpelste handelingen denkt ze na.

    Groet,

    Geert

    Like

Mogelijk gemaakt door WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: