Over mij

Gekleurde Gedachten
Foto: Sandra Stuurman

Gekleurde gedachten, een roze bril heb ik niet nodig in het leven

Er is al genoeg somberheid op de wereld. Mijn verhalen gaan over alledaagse zaken, die voor alledaagse mensen zoals ik, serieus zijn, maar niet te serieus genomen moeten worden. 

Misschien maak ik mijn verhalen een beetje mooier dan ze zich in de werkelijkheid hebben afgespeeld. Ik hou er van om alles om me heen een beetje te versieren.
Dat is het leuke aan schrijven, ik kan de werkelijkheid naar mijn hand zetten.

Bloggers zijn blijvers

Vrijdag is mijn schrijfdag. Het schrijven gaat bijna vanzelf. In de loop  van de week ontstaat een idee. Vrijdags schrijf ik dat op, zoek er plaatjes en interessante links bij. Soms komt er niets of is er iets anders belangrijker om te doen.

Heel veel wijsheid over bloggen heb ik te danken aan Ben-zine. Als je overweegt om te gaan bloggen, moet je hem beslist gaan volgen.

Privacy is belangrijk

Voor jou maar ook voor mij als blogger. Daarom het volgende:

Bloggen is voor mij een hobby. Ik deel berichten uit mijn leven. Niets meer en niets minder. Mijn blog dient niet om geld te verdienen, reclame te maken of enig ander commercieel doel te bereiken.

Bloggen doe ik via WordPress. WordPress verzamelt informatie als je mijn blog bezoekt of als je reageert op mijn stukjes, zoals bijvoorbeeld jouw (alias) email-adres, IP-adres van je pc. Deze informatie houdt WordPress (zie hun privacy notice) voor me bij om zichtbaar te maken in mijn WordPress-dashboard, en dit doen ze voor iedereen met een WordPress-blog.

Zo kan ik zien hoeveel bezoekers ik dagelijks krijg, uit welke landen ze zoal komen en hoe ze mij gevonden hebben. Deze informatie wordt echter niet met derden gedeeld en buiten geregeld eens nakijken hoeveel bezoekers er geweest zijn doe ik er zelf niets mee en zal nooit de bedoeling hebben dat te doen.

Het is erg leuk reacties te krijgen en elke waardering, opmerking, gedachte, constructieve kritiek die jullie achterlaten lees ik met plezier. Maar die reacties zijn jullie verantwoordelijkheid. Dus mocht je hier een reactie geplaatst hebben, die je achteraf liever verwijderd zou zien, dan kan je eenvoudig een mailtje sturen (karien.damen@gmail.com) en verwijder ik deze onmiddellijk!

3 gedachten over “Over mij

 1. Esther Gerritsen lees ik ook heel graag. Toen ze net met haar column begon in de VPROgids wist ik haar nog niet zo goed te plaatsen. Het portretfotootje bij de column misleidde mij. Daarop zag ik een keurige mevrouw die vast heel verstandige dingen schreef. Ik moet nu altijd erg om haar lachen. Het moet vermoeiend zijn om zoals zij in het leven te staan. Niet is vanzelfsprekend, over de simpelste handelingen denkt ze na.

  Groet,

  Geert

  Like

 2. IK ben op zoek naar info over je B&B, ja Zoetermeer, ben daar al eens geweest, en wil daar best nog een keertje naartoe!

  Like

  1. Mijn B&B is alleen voor bijtjes, anders had ik het best gezellig gevonden. Persoonlijk zou ik het trouwens meer richting Delft zoeken, kijk eens op:
   http://www.uylenburg.nl
   Als het mooi weer is zitten we hier vaak op het terras na een fietstochtje.

   Like

Reacties zijn gesloten.