Geplaatst in Huis, tuin en keuken

Maak eenvoudig een nieuwe afspraak

Een blauwe moest het worden. Eigenlijk zo een als ik al had maar dan zonder verfvlekken en lijmresten. Bermuda’s in allerlei soorten en maten zag ik voorbij zien komen op mijn scherm, totdat de juiste verscheen. Ik drukte op de knop voor akkoord en daar ging mijn bestelling. In een flits zag ik mijn oude adres voorbijkomen. Hoe kon dat nou? Ik had toch al twee keer eerder sinds onze verhuizing iets bij deze webwinkel besteld?

Annuleren ging niet meer, de bestelling was al onderweg naar het distributiecentrum. In nog minder dan een minuut tijd. Bellen dan maar. De mevrouw van de klantenservice stond mij vriendelijk te woord maar kon helaas niets voor mij betekenen. Alles is geautomatiseerd om de klanten zo snel mogelijk te bedienen

Misschien dat ik nog iets kon wijzigen als de bezorger zou melden hoe laat hij langs kwam.Twee dagen hield ik mijn telefoon in de gaten. Op dinsdagavond verscheen er een berichtje.

Tussen 14.00 en 18.00 uur staan we voor uw deur met uw pakje

Nee, dacht ik, U staat helemaal niet voor mijn deur. U staat voor een deur 10 kilometer verderop in ons oude dorp. En als iemand niet oplet, heeft de nieuwe bewoner een bermuda in huis die niemand van zijn gezin past.

Komt het niet goed uit, maak dan eenvoudig een nieuwe afspraak

Ik kon geen ander bezorgadres invoeren, maar wel het pakje laten afgeven bij een distributiepunt in onze oude woonplaats. Een stukje fietsen dan maar, alles voor een bermuda.

Op mijn vrije middag fietste ik door de weilanden naar mijn oude dorp en liep onze oude supermarkt in. Het voelde nog vertrouwd. Op de terugweg ging ik nog even langs bij mijn broer voor een kopje thee. Het was heerlijk weer. 

Dus mevrouw van de webwinkel, eigenlijk wil ik u bedanken voor de gezellige middag die u mij van de week hebt bezorgd. En de bermuda? Die past me perfect.

2 gedachten over “Maak eenvoudig een nieuwe afspraak

Ben benieuwd naar jouw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.