Geplaatst in Nieuws en politiek

Geef jezelf een cadeau

Ik pak de steen die het dichtste bij ligt. Hij heeft een grillige vorm. Mijn vingers strelen over de groeven en de scherpe randen. Toch voelt de steen zijdezacht aan. Ik sluit mijn ogen en zie voor mij hoe de steen los breekt van een granieten rots en in een bergstroom belandt. Onderweg naar beneden stoot hij, door het geweld van het water, tegen andere stenen aan. Aangekomen in het dal belandt de steen op de oever en ik vind hem.

Ik schilder op de steen een verbeelding van mijn toekomst. Wat ga ik doen als ik later groot ben? Vier jaar geleden dacht ik daar over na. Met als resultaat dat ik met de vierjarige opleiding tot kunstzinnig dynamisch coach begon. En nu ben ik bijna klaar. Alleen de eenpresentatie nog. Het is omgevlogen. Maar dat voelt natuurlijk altijd zo als je aan het eind van iets bent gekomen. Onderweg denk je er regelmatig anders over.

Geef jezelf een cadeau, Kleine Tiki, Karien Damen

Hoewel, elke lesdag op de Kleine Tiki was een cadeautje. Ik herontdekte het spelende kind in mezelf, kon heerlijk aan de slag met kunstzinnige opdrachten en met coachen. Ik kan het iedereen aanraden, je hoeft niet de hele opleiding te doen en ook niet allemaal achter elkaar.

Meer weten: www.dekleinetiki.nl

Op zondag 19 mei en op zondag 23 juni zijn er open dagen in Breda.
Op zondag 26 mei is er een open dag in Assen.

Ben benieuwd naar jouw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.