Geplaatst in Huis, tuin en keuken

Vuurwerk

schoenen

Ik lig in de sneeuw op mijn rug en kijk naar de wolken. Mijn hele kerstvakantie is verpest door die ruzie. Tweehonderd euro heeft hij er aan uitgegeven. Nou, dan ga ik morgen ook even knallen in de uitverkoop. Hoeveel paar schoenen kan ik eigenlijk voor dat geld kopen?

 

Een gelukkig en gezond 2017 ;)

7 gedachten over “Vuurwerk

  1. Alhoewel ik geen cent aan vuurwerk heb uitgegeven, vind ik de gedachte wel goed. Als ik het geld dat hier in huis wordt uitgegeven aan allerlei nergens toe dienende smeerseltjes (de leverancier daargelaten) nou ook eens voor leuke dingen voor mezelf ga besteden….. Ik krijg er nu al lol in.

    Geliked door 1 persoon

Ben benieuwd naar jouw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.