Geplaatst in Huis, tuin en keuken

Beloofd is beloofd

Er waart een virus rond onder bloggers. Dit virtuele virus is een stuk vriendelijker dan het huidige griepvirus. Ik vind het dus helemaal niet erg hem te krijgen. Het gaat om de Liebster Award. Wat zijn de spelregels?

 • Bedank de persoon die jou genomineerd heeft en vermeld een link naar zijn of haar blog.
 • Beantwoord de vragen die je hebt gekregen.
 • Nomineer 11 andere bloggers en stel hen 11 te beantwoorden vragen.
 • Breng je genomineerden op de hoogte van hun nominatie.

 

Liebster Award

Deze keer ontving ik hem van Tara Schrijft. Tara schrijft in een vlotte stijl over wat ze zoal meemaakt in haar leven en wisselt dit af met gedichten om over na te denken. Tara blogt nog niet zo lang. Misschien dat ze er daarom nog niet aan toe is gekomen een Over mij pagina te maken, zodat wij als lezers iets meer weten over haar achtergrond. Deze lezer is daar wel nieuwsgierig naar.
Ook omdat ze een paar leuke maar ook pittige vragen had verzonnen.

Wat deed je besluiten om een blog te beginnen?

Ik dacht eerst dat bloggen niets voor mij zou zijn omdat je dan ergens een uitgesproken mening over moet hebben. Die heb ik meestal niet, er zijn altijd meer kanten te belichten. Maar je hoeft helemaal geen mening te hebben maar wel een boodschap waar anderen zich in kunnen herkennen. Die van mij is: verwonder je over de wereld en geef er een positieve draai aan.

Waar word je heel erg gelukkig van?

Ik word erg gelukkig van een theelepeltje hazelnootpasta dat ik stiekem in mijn mond laat smelten als ik in de keuken sta te koken.

Wat spreekt je meer aan en waarom, natuur of stad?

Dat wisselt, op dit moment ben ik het liefste in de natuur om te genieten van de stilte. De wind maakt dat mijn hoofd leegraakt.

Kies je voor zekerheid of avontuur?

Ik ben geen grote held en kies dus voor ingekaderde avonturen. Wandelvakanties door de natuur maar ’s avond moet wel mijn bedje klaar staan. Als ik iets nieuws ga ondernemen bereid ik me goed voor.

Noem 3 dingen die op je bucket list staan?

Ik heb geen bucketlist maar ik zou wel graag een boek willen uitgeven en een keer in een cabrio willen rijden. Een ballonvaart lijkt me ook wel wat.

Welk lied is op jouw lijf geschreven, en waarom?

Waar ik elke keer kippenvel van krijg is het duet van Mary J Blige en Bono van U2, One. Het gaat over de liefde met alles wat daar bij hoort. Het is rauw en niet altijd mooi.

Wat inspireerde je vandaag?

Dat is natuurlijk heel simpel, de vragen die ik nu aan het beantwoorden ben. Maar er ligt ook een lief stofje op mij te wachten om een verjaardagsjurkje voor Hannah te maken. Hannah is mijn nichtje en wordt volgende week vier.

Welk boek ben je op dit moment aan het lezen?

Kom hier dat ik u kus van Griet op de Beeck. Ik heb het nog niet uit, vooral het eerste gedeelte sprak me erg aan. In dit gedeelte is de hoofdpersoon nog een kind. Het beschrijft precies hoe het er in mijn hoofd aan toe ging.

Als je een superkracht zou kunnen hebben, welke zou je kiezen?

Waar ik graag toe in staat zou zijn, is de gedachten van sommige dictators en wereldleiders te kunnen sturen. Bijvoorbeeld dat ze ineens een onbedwingbare behoefte krijgen om hun opponenten te gaan omhelzen of lekker voor ze willen gaan koken en een avondje gedichten voordragen.

Waaruit bestaat voor jou een leuke avond uit?

Lekker eten met lieve vrienden in een simpel restaurant. Gezellig met elkaar zitten praten en dan ineens in de gaten krijgen dat het restaurant ondertussen bijna leeg is geworden en het personeel de tafeltjes schoonmaakt.

Ben je een wereldreiziger of thuisblijver?

Ik ben een thuisblijver, in mijn hoofd reis ik al genoeg.
Ik nomineer niemand of eigenlijk iedereen. Ik voeg nog één vraag toe aan het lijstje van Tara: Schoenen of laarzen? Je mag ook hieronder antwoorden.

5 gedachten over “Beloofd is beloofd

 1. Leuke vragen en leuk ingevuld! Een theelepel hazelnootpasta 😀 Ik kan echt mega genieten van hagelslag, maar helaas is t bijna op haha. Schoenen op laarzen… denk schoenen toch. Heb hier ook geen laarzen, vind dat veel te warm.

  Geliked door 1 persoon

 2. Inderdaad een over mij pagina..helemaal nog niet bij stilgestaan. Ik hoop wel dat door bepaalde verhalen de lezers toch al wel een beetje een beeld over mij hebben :-).
  Leuke antwoorden trouwens, en toevallig staat “kom hier dat ik u kus” nog op mijn te lezen lijst.

  Geliked door 1 persoon

Ben benieuwd naar jouw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.