Geplaatst in Huis, tuin en keuken

Meten is zeker weten

Aan het eind van het jaar krijg je van de makers van WordPress een rapport toegestuurd over je blog. WordPress is Amerikaans en daar zijn cijfers erg belangrijk. Wanneer Amerikanen je iets vertellen over hun werk of welk ander onderwerp dan ook is het verhaal doorspekt met feiten en cijfers. Ik vind dat altijd erg knap, dat je dat allemaal in je hoofd hebt. Mij lukt dat niet.

2016

Alhoewel, in het geval van mijn blog lukt dat wel. Ik schrijf één keer per week een verhaal en publiceer dat op zondagavond rond acht uur. Dat zijn er dus 52 per jaar. In het rapport is te zien dat ik me twee keer niet aan mijn woord heb gehouden. In april heb ik op tweede paasdag mijn blog gepubliceerd. Dat is dus een maandag. In november heb ik een keer helemaal overgeslagen. En ik maar denken dat niemand dat in de gaten zou hebben.
Het meest bekeken verhaal is: Een beetje sterven. Een verhaal over het dubbele gevoel dat ik had bij het krijgen van een nieuwe baan. Afscheid nemen deed pijn maar vertrekken naar iets nieuws is spannend en leuk.

Wat gaat 2016 brengen

Het begin van een nieuw jaar is ook zo’n moment. Je laat iets achter, maar er liggen ook nieuwe mogelijkheden in het verschiet. Ik kreeg in reactie op een mail een melding van een briljante afwezigheidassistent.

Tot 5 januari ben ik mijn zegeningen van 2015 aan het tellen, het nieuwe jaar aan het vieren en mooie plannetjes aan het smeden. Voor jou wens ik je hetzelfde en nog meer!
Tot 2016, het wordt een magisch jaar!

Ik ben dus ook maar mijn zegeningen gaan tellen en mooie plannetjes gaan smeden, een antwoord kreeg ik op dat moment toch niet. Mijn zegeningen zijn dat ik gezond ben en een lieverd naast mij op de bank heb. Verder heb ik een hele lieve familie, vrienden en vriendinnen. Een mooi plannetje voor het komende jaar is op mijn blog meer te laten zien van de opleiding die ik ben gaan doen. In september ben ik begonnen op de Kleine Tiki in Breda met kunstzinnig dynamisch coachen. In de eerste plaats om mijn eigen creativiteit te ontwikkelen maar later ook anderen daarin te kunnen stimuleren.

Creativiteit

2016, het wordt een magisch jaar, zeker weten!

 

6 gedachten over “Meten is zeker weten

Ben benieuwd naar jouw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.