Geplaatst in Nieuws en politiek

Zucht

En nu zit ik hier als een versmade geliefde al bijna een week te wachten op een antwoord van de kandidaat partijleiders van de Partij van de Arbeid. Elke keer in de brievenbus kijken, is er al een bericht binnen. En dan weer zuchten en voor mij uit staren.

Ze hebben het natuurlijk veel te druk met campagne voeren. Misschien helpt het als ik zeg dat de eerste die op mijn vraag over de schoenen van Ghandi reageert mijn stem krijgt. Maar dat klopt natuurlijk niet met mijn voornemen om te kiezen voor de kandidaat die niet zelfzuchtig is.

Ik moet op een andere manier uitvinden wie de kandidaat van mijn keuze is. Martijn van Dam deelde op facebook de volgende kennis. Nu. nl heeft in een gezamenlijk interview de kandidaten vijf dilemma’s en drie vragen voorgelegd. http://www.nu.nl/politiek/2757410/verschillen-pvda-kandidaten-worden-duidelijker.html

Overzichtelijker kan haast niet. De verschillen over hoe kandidaten ergens over denken is na lezen wel duidelijk. Doe er je voordeel mee. Maar ik zoek naar hoe kandidaten zijn. Ik moet mijn zoektocht dus nog even voortzetten. We krijgen nog een debat op dinsdagavond bij Pauw en Witteman en morgenochtend ga ik op de koffie bij enkele dierbare partijgenoten.

Auteur:

Karien Damen woont in Zoetermeer. Ze is gek op op voorlezen. Soms lukt het haar niet om zich aan de tekst te houden. Vooral als het een beetje saai is. Dan verzint ze er van alles bij. Daarom is ze zelf verhalen gaan schrijven. 'Suzy zoekt een huis' is haar eerste kinderboek. Op haar wekelijkse blog Gekleurde Gedachten schrijft Karien over wat ze tegenkomt in het dagelijkse leven en waar ze zich over verwondert. www.kariendamen.com

Ben benieuwd naar jouw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.