Geplaatst in Nieuws en politiek

Schaatsliefde

Achter de molen is de ijsbaan. Op een wiebelig bankje binden we de schaatsen onder. Even wennen maar snel voelt het vertrouwd. Handen kruislings in elkaar. Eén, twee, drie naar links en dan naar rechts. We zwieren en zwaaien op de muziek die uit de luidsprekers schalt. Van links naar rechts, we hebben verder niemand nodig. Pirouetten oefenen aan de rand van de ijsbaan zodat we zacht in de sneeuwhopen landen. Doorgaan tot we niet meer kunnen opstaan van het lachen en de kou. Morgen weer? Morgen weer, zo lang als er ijs ligt.

Het verhaal achter de foto

Het verhaal achter de foto is een initiatief van Jacqueline van Zwieteren en Carla van Vliet. Meedoen?

Auteur:

Karien Damen woont in Zoetermeer. Ze is gek op op voorlezen. Soms lukt het haar niet om zich aan de tekst te houden. Vooral als het een beetje saai is. Dan verzint ze er van alles bij. Daarom is ze zelf verhalen gaan schrijven. 'Suzy zoekt een huis' is haar eerste kinderboek. Op haar wekelijkse blog Gekleurde Gedachten schrijft Karien over wat ze tegenkomt in het dagelijkse leven en waar ze zich over verwondert. www.kariendamen.com

Ben benieuwd naar jouw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.