Geplaatst in Huis, tuin en keuken

Verhalenfabriek #3

Een kat

Een krokodil ontmoeten in je leven daar kun je wel wat steun bij gebruiken. Ik zal daarom een vriendje voor je tekenen. Alleen, ik ben niet zo goed in het tekenen van mensen. Ik denk dat het komt omdat ik er te veel heb gezien. Het is daarom deze kat geworden. Ook het tekenen van deze kat lukte niet in één keer. Ik heb ook veel meer katten gezien in mijn leven dan krokodillen. Gek dat dat het juist moeilijker maakt.
Zo, nu kunnen we in ieder geval verder met onze rondleiding. Eindelijk gaan we dan de trap op.

De kamer andersom

Nee wacht, kijk nog even door de linkerdeur. Dan zie je wat degene zien die met de klok mee gaan. Die denken niet na en nemen de linkerdeur naast de trap. Jij en ik weten nu wat ze missen. Onthou dus goed: Alles is goed zolang je het maar tegen de klok in doet. Maar we gaan verder.

 

De kast

Boven, aan het eind van de overloop boven staat een kast. Hij staat open en geeft een blik op een oneindige hoeveelheid mogelijkheden. Er zijn momenten dat ik de deur dicht moet doen. Dat is vooral ’s nachts het geval. De oneindige mogelijkheden voelen zich dan vergeten projecten en herinneringen en kunnen dan heftig om aandacht gaan vragen. Volgens mijn man liggen hier ook nog ergens de te declareren tandarts rekeningen tussen.

Ben benieuwd naar jouw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.