Geplaatst in Nieuws en politiek

Nog twee dagen

Valentijn
Foto: Saskia Kleewein

Zoveel tijd heb je nog, als degene die je wil verrassen op Valentijnsdag in Pijnacker-Nootdorp woont. Want daar organiseert de lokale afdeling van de PvdA een Valentijnsactie. Tot en met maandag 10 februari kun je een roos bestellen. Vrijwilligers van de lokale afdeling van de PvdA bezorgen deze dan op vrijdag 14 februari bij hem of haar. Gratis en zonder verdere verplichtingen.

Hoe gaat dat in zijn werk?

Op de website van de afdeling vind je een link naar een formulier. Hierop kun je aangeven waar je roos bezorgd moet worden. Ook kun je aangeven welke boodschap je op het kaartje wil laten zetten. Tot slot kun je ook invullen wie de afzender is. Het is ook mogelijk de roos anoniem te laten bezorgen.

Mooie boodschappen

Het is de tweede keer dat de PvdA in Pijnacker-Nootdorp deze actie organiseert. Vorig jaar was het een groot succes. Vrijwilligers bezorgden meer dan 100 rozen op adressen in Pijnacker, Nootdorp, Delfgaauw en een enkele zelfs in Delft. Toch zat het meeste succes in de mooie boodschappen en de blije gezichten van de ontvangers.

Gratis maar onbetaalbaar

Zelf heb ik vorig jaar geholpen bij het vastmaken van alle kaartjes aan de rozen. Zodoende las ik alle hartverwarmende teksten waarmee onze inwoners hun buurvrouw, moeder, oppasopa, neef en een enkele stille liefde wilden verrassen. Sommige waren echt ontroerend en maken dat je weer weken blij bent met de samenleving. Geen reaguurder op deze leuke actie, kan me daar van afbrengen. Een leuke actie dus. En voor wie geen roos krijgt bezorgd als troost deze mooie versie van My Funny Valentine van Chet Baker.

2 gedachten over “Nog twee dagen

 1. Ik vind dit echt zo’n leuke actie!
  Toen ik je reactie op mijn blog las dacht ik “wie gaat er nu wildvreemden rozen brengen” maar nu snap ik het helemaal XD

  Jij hebt wel een valentijnshartje verdiend, wat leuk dit!

  (¯`·.·´¯) (¯`·.·´¯)
  `·.¸(¯`·.·´¯)¸ .·
  ×°× ` ·.¸.·´ ×°×

  Like

Ben benieuwd naar jouw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.