Geplaatst in Huis, tuin en keuken

Het komt goed

De verwachtingen zijn hoog.  De spanning stijgt elke dag verder. Bijna is het zo ver. Ik ben er niet zeker van dat het goed gaat komen. Van de stress slaap ik niet meer. In de nacht bedenk ik allerlei scenario’s voor elk probleem dat zich voor kan doen. Uiteindelijk val ik in slaap en droom dat er twee keer zoveel mensen komen dan verwacht. Dan zegt iemand: ‘ Hoe ga je het aanpakken Karien?’ Hoe ik ook mijn best doe, mijn hoofd blijft leeg, alle scenario’s zijn verdwenen. Paniek, er komt niets. Dan zeg ik voordat ik het bedacht heb: ‘Dat bedenk ik in het moment en vertrouw er op dat het dan goed komt.’
Als ik mijn ogen open, schijnt grijs licht door de gordijnen. Het is al bijna dag, de Dag. Gelukkig is alles van me afgevallen. Ik vertrouw op mijn creativiteit en intuïtie. Ik heb mezelf gerustgesteld.

4 gedachten over “Het komt goed

Ben benieuwd naar jouw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.