Over Alzirr Coaching & Advies

Alzirr, alles is al hier, je talenten, je creativiteit, je moet het alleen nog terugvinden.

Jouw pad

Zie je leven als een reis. Regelmatig kom je op een punt, een open plek in een bos, op de hoek van een straat en weet je niet welke kant je op moet. Je vraagt je af: ga ik wel de goede kant op? Had ik niet beter een andere richting in kunnen slaan? Op dat moment is het fijn als iemand een stukje met je meereist. Dat is het moment dat ik een stukje naast je kan komen lopen. Om uit te vinden welk pad voor jou het beste is, waardoor je weer gaat huppelen.

Jouw creativiteit

Speelsheid, we zijn het een beetje kwijtgeraakt. Met mijn coaching en opdrachten komt dat weer naar boven. Je zult verbaasd zijn over alle creativiteit die je in je blijkt te hebben.

Na de lagere school had ik nooit meer klei in mijn handen gehad. Ik voelde enorme weerstand om er mee aan de slag te gaan. Op de Kleine Tiki ontdekte ik hoe fijn het is om een stuk klei langzaam te vormen tot een bolletje. En als het de warmte van je handen heeft gekregen, te kneden tot een eigen creatie.

Wat is jouw reis?

Neem contact met me op:

Of vul het contactformulier in