Geplaatst in Huis, tuin en keuken

Werd het toch nog feest

We zijn niet van die partytijgers, E en ik. Twee uur op een feestje is lang zat. Toch leek ons 25 jaar samenzijn een mooi moment om te vieren met familie en vrienden. Gewoon om iedereen weer eens te zien en samen te genieten van lekker eten en drinken. Helaas, het feestje gaat niet door.

Ik kon een taart bakken en stukjes daarvan rondbrengen bij wie in de buurt wonen en met z’n tweeën zwaaien als de deur werd open gedaan. Iedereen zou toch thuis zitten. We konden een selfie maken van een toast op onze gezondheid en die per post versturen. Losse gedachten, totdat we eind vorige week hoorden dat de veiligheidsregio Twente het weer goed vond dat vakantiehuisjes gebruikt werden.

Spullen in de auto, op naar Hellendoorn. Een heerlijk lang weekend met prachtig weer en tot slot de dag beginnen met het Wilhelmus. De vogels stopten verbaasd met tsjilpen. Straks nog een diner aan huis gebracht en ons feest zit er op. Sorry van de taart, maar als het weer mag en kan geven we een after Corona party. Beloofd is beloofd.

Auteur:

Karien Damen woont in Zoetermeer. Ze is gek op op voorlezen. Soms lukt het haar niet om zich aan de tekst te houden. Vooral als het een beetje saai is. Dan verzint ze er van alles bij. Daarom is ze zelf verhalen gaan schrijven. 'Suzy zoekt een huis' is haar eerste kinderboek. Op haar wekelijkse blog Gekleurde Gedachten schrijft Karien over wat ze tegenkomt in het dagelijkse leven en waar ze zich over verwondert. www.kariendamen.com

Ben benieuwd naar jouw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.