Geplaatst in Kunst en Cultuur

Zeven Zelfportretten

Het zit er op, mijn tweede Tiki jaar, het is omgevlogen. Gisteren hadden we de tweede ronde eindpresentaties. Het thema van het jaar, Ik en de Ander, leidde tot net zoveel interpretaties als er studenten zaten in mijn groep. Iedereen had zijn eigen creatieve weg bewandeld. Het was een feestje.

Ik heb mijn zelfportretten laten zien. Door het jaar heen hadden we die gemaakt als huiswerkopdracht. We zijn er speciaal voor naar Zwolle afgereisd om inspiratie op te doen. Het zijn er in totaal zeven geworden en brengen achtereenvolgens in beeld: eigenwaarde, gids zijn, innerlijke leiding, genieten van het kleine, schenken en ontvangen. Omdat ik er zoveel plezier aan beleefde heb ik er één extra gemaakt, met als titel: liefde voor mezelf, liefde voor de wereld.

De Kleine Tiki is een school voor kunst, coachen en persoonlijke ontwikkeling, met vestigingen in Breda en Assen. Ik volg er de opleiding tot kunstzinnig dynamisch coach. Je kunt nog een open dag bezoeken op zondag 25 juni 2017, in Breda, Langendijk 87 van 11.30 tot 15.30 uur.
Je kunt dan ook de tentoonstelling ‘Het land dat in mij woont’ zien, verzorgd door derdejaarsstudenten. Er is heel wat beeldend werk te bekijken en de makers ervan te spreken.

 

 

 

7 gedachten over “Zeven Zelfportretten

Ben benieuwd naar jouw reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.